MATMANDAG: Chiapudding med bringebærDet høres nesten for godt ut til å være sant, men chia frø går under betegnelsen ?superfrø?. De er full av viktige næringsstoffer, og gir en metthetsfølelse som varer. Den siste tiden har dette blitt en mer og mer populær del av kosten til det norske folk. Du får kjøpt frøene i de fleste dagligvarebutikker.

Chiapudding er en enkel og næringsrik frokost. Den holder deg mett frem til lunsj, men føles likevel lett i magen. En frisk og fin start på dagen. Det beste av alt; den lages raskt på kvelden, og når du våkner er det bare til å slenge i seg frokosten uten videre forberedelser. Hva er det å ikke like med det?

Denne oppskriften delte jeg i Studvest før sommeren, men jeg tror ikke den havnet her på bloggen noen gang?? Her er den i alle fall. Jeg fikk lyst til å lage den nå i kveld, for da slipper jeg å stresse med å lage frokost i morgen. Supert for dager man begynner tidlig på skole eller jobb ;-)

Ingredienser

(1 porsjon)

1 dl friske bringebær

2 dl yoghurt naturell

1 ½ ss chia frø

2 ts akasiehonning

Slik gjør du

Skyll bringebærene før du moser dem med en gaffel.

Deretter blander du alle ingrediensene sammen. 2 ts akasiehonning gir sødme til chiapuddingen, men ikke så mye at det smaker veldig søtt. Dersom du ikke ønsker en så frisk, men heller en søtere frokost, smaker du til med litt ekstra akasiehonning.

Sett chiapuddingen i kjøleskapet natten over, og den er klar til å nytes neste morgen. Da vil den være tjukkere i konsistensen, ettersom frøene har fått svelle. Topp gjerne med friske bringebær og nøtter. Deretter er det bare til å nyte.

Uken som gikk

Feiringen i går var kjempegøy, og jeg koste meg hvert sekund av kvelden. Huset var pyntet fint til bursdag med ballonger, vimpler og paljetter. Så gøy med bursdag! Jeg fikk ikke tatt så mange bilder, for kameraet hadde jeg glemt hjemme, og mobilen var nesten tom for strøm. Men jubilanten selv har lagt ut noen bilder, og de finner dere her


Som jeg nevnte tidligere denne uken har jeg lyst til å begynne med noen faste spalter her på bloggen. Søndagen vil jeg skal være en slags oppsummeringsdag, med forskjellige kategorier fra den siste uken som skal besvares. Håper dette faller i smak :-) 

(Jeg må bare beklage bildene i dette innlegget, de er elendige. Mål for neste uke er å ta noen bedre bilder.)

Ukens høydepunkt: Bursdagen i går har jeg gledet meg til lenge, og det med god grunn. En skikkelig jentekveld med morsomme samtaler, masse latter, god mat, og en fin anledning til å pynte seg. Vi fikk til og med hver vår lykkekake, og på lappen i min sto det at naboen min er forelsket i meg *haha*. Ja takk til flere kvelder som den. 

Ukens nedtur: Hva skal jeg si? Regnværet på fredag..? Snakk om våt dag.Ukens innkjøp: ♥Sofa♥ Det første store innkjøpet til leiligheten vår. Nå merker jeg at det begynner å nærme seg, og vi teller ukene til innflytting. Herregud som vi gleder oss begge to :-) Kjøpte også et nytt lite smykke i går, og det er jeg sikker på at kommer til å bli brukt mye utover høsten.

Ukens beste dag: Til tross for ekstremt dårlig vær har jeg lyst til å si fredag. Det er noe med den dagen som gjør at den blir bra nesten uansett hva. Det å komme hjem etter en dag på skolen, sette seg ned og vite at du har hele helgen foran deg? All den gode maten du kan spise med god samvittighet (for det er jo helg), kjekke tv-programmer og det å vite at man kan sove litt lenger neste dag. Bedre blir det ikke.

Ukens fokus: Komme i gang med skolen og årets første oppgave. Jeg er redd dette halvåret blir veldig hektisk, og har derfor gruet meg til det en stund. Skolen krever nok en del tid, jeg har lyst til å jobbe mest mulig, og så skal vi pakke ned en leilighet og ut i en annen. Her er det bare til å henge i, og ikke komme på etterskudd. 

Ukens instagram konto: jannid. Denne uken har den svenske bloggeren fristet med bilder fra Bali og Indonesia. Det er bare tre uker siden vi kom hjem fra ferie, men likevel drømmer jeg meg bort med bilder fra varmere strøk.

Ukens låt: "Find You - Latin Mix" (Captain Manly). Denne sangen får humøret på topp, og gir rykninger i dansefoten. Her om dagen tok jeg meg selv i å begynne å danse da jeg hørte på den og gikk langs bilveien. Heldigvis var det ingen som så meg (jeg måtte snu meg for å se).

Ukens serie: "Black Sails". Denne serien handler om pirater, og hver episode føles som en del av "Pirates of the Caribbean". Tropiske kulisser, kjekke pirater, og kanskje i overkant mye sex(?). En annen serie jeg har sett en del på denne uke er "Grace and Frankie". Dette er en helt annen type serie. Den handler om to eldre kvinner som blir forlatt av sine menn som etter mange år kommer ut av skapet. Mennene deres skal nå gifte seg med hverandre. Denne serien får meg til å le høyt selv om jeg sitter helt alene og ser på den.
I tillegg til disse to begynte jo "Skal vi danse" i går, og det er alltid koselig å følge med på det. I år blir det ekstra gøy, for det blir en slags nedtelling til flyttingen. Finalen av "skal vi danse" kommer vi høyst sannsynlig til å se fra den nye sofaen i den nye leiligheten.

Cocktail love

Denne dagen har jeg gledet meg til, for i kveld skal vi feire 30 års dagen til en av verdensbeste kvinner. Veronica fyller år i disse dager :-) Når jeg tenker etter har jeg vært så heldig å kjenne henne i omtrent syv år allerede. Hvor ble tiden av?

Jeg vet at dette vennskapet vil vare, lenge. Veronica er en man kan dele både godt og vondt med, vi kan le til vi griner, og vitse om ting som bare vi forstår. Med andre ord: en ekte venninne.

Denne cocktail blusen kjøpte jeg i sommer, og jeg elsker den. Selv om det ikke er den jeg skal gå med i kveld så passer den bra på en lørdag. Kanskje jeg skal ta den på når jeg skal ut en gang, og bare peke til bartenderen hva jeg vil ha..? Er spent på hva jeg vill fått da :-)

Det blir ikke noen bytur i dag, bare en gjeng med herlige kvinner. Gleder meg!

WEEKEND

Ingenting er bedre enn å sette seg ned i sofaen en fredagsettermiddag, og vite at du ikke skal noe resten an kvelden. Denne fredagen er ekstremt våt, og det renner elver gjennom brosteinsbelagte gater. I morges da jeg gikk hjemmefra var det ikke så mye regn, men like før jeg kom til busstoppet åpnet himmelen seg igjen. Da angret jeg på at valget landet på komfortable joggesko fremfor praktiske støvler.

På vei hjem fra skolen gikk jeg innom butikken og kjøpte inn de siste ingrediensene til middagen, sånn at jeg ikke trenger å gå ut av huset igjen i dag. Da jeg kom hjem var det bare til å vrenge av seg alt det våte, hoppe inn i koseklærne, på med ullsokker, og slenge seg ned i stolen. Høsten er her, og denne ettermiddagen er det stearinlys, bok og netflix som gjelder. I kveld blir det hjemmelaget lasagne, og så skal vi visst se på "The stream" på tv2. Christian kjenner en som skal delta, så da må vi jo se på.

Ha en god helg folkens ♥


 

Inspirasjon: Stuen

Da er sofaen kjøpt og betalt, men leveres ikke før innflytting. Det var heldigvis mulig å oppbevare den på lager, for den vil trolig være klar før vi har fått leiligheten. Om det ikke blir nok kaos når vi begynner å pakke livet vårt ned i esker, så ville det vært krise å ha en ekstra sofa stående her. Den vi har i dag pluss den nye ville tatt hele gulvplassen vår *hehe*. Glad det fantes en løsning så vi slipper det. 

Å ha sofaen på plass er en lettelse. Den vi kjøpte bestemte vi egentlig før sommeren at vi skulle ha, men så begynte vi å stusse da vi så den etter ferien. Da begynte vi å se på en annen sofa, og det var egentlig den vi skulle ha i dag. Mye frem og tilbake som dere skjønner, men det ble altså den vi så først vi endte opp med. Jeg er veldig fornøyd med valget, og gleder meg til å se hvordan den vil se ut i leiligheten i november.

Å møblere en helt ny leilighet krever masse inspirasjon, og her har jeg funnet er lite utvalg av lekre stuer. Bildene er hentet fra Pinterest, et perfekt sted for inspirasjon. Om jeg bare kunne ha alle sammen ;-)

Bucket list sommeren 2016

Klarte jeg å gjennomføre hele listen?

Før ferien laget jeg en slags "bucket list" for hva jeg ville gjøre i løpet av sommerferien. Nå er det på tide å se tilbake, og finne ut hvor mange av punktene jeg klarte å gjennomføre.

1. Overnatte i telt. Denne fikk vi gjennomført helt på tampen av ferien, noe jeg er veldig glad for. Til tross for en overnatting bare 20 minutter unna, føltes det som en ny liten ferie. Det var helt stille i området, og hadde det ikke vært for fullmånen som lyste vei, ville det vært bekmørkt. Det var også koselig å våkne opp i teltet, og kun høre sjøen og fuglekvitter. Vi må bli flinkere til å koble av fra en masete hverdag med trafikkstøy og alt for mye å gjøre. Dette var terapi ♥

2. Gå på fjelltur. Det ble en fjelltur, men ikke så krevende som jeg hadde sett for meg. Jeg hadde håpet på en tur som tok så mange timer at vi måtte stoppe og spise underveis, men denne ble bare på en times tid. Været har jo ikke vært sånn fantastisk her hjemme denne sommeren, og da vi var  på Gran Canaria ble det for varmt for lange turer.

3. Dra på date. Vi skulle på date før vi reiste på ferie, men bestemte oss for å utsette den til ut på høsten. Årsaken var at vi visste vi kom til å gå ut å spise mange ganger i ferien, og derfor var det ikke like gøy å gjennomføre det rett før. I Puerto Rico hadde vi derimot mange datenights, og det var veldig koselig. Daten her hjemme skal vi heller ta igjen når høsten banker på, og skolen begynner å bli stressende for begge. Da tenker jeg det blir godt med en avkobling og en dose romantikk.

4. Kose oss i Puerto Rico. Dette punktet var ikke akkurat så vanskelig å gjennomføre. Jeg elsker å reise på tur med Christian. Han er min perfekte reisepartner. Vi har stort sett de samme målene med ferien, og trives godt i hverandres selskap. Av og til vil vi gjøre masse forskjellig, og andre ganger vil vi gjøre ingenting. I ferien dro vi på utflukter til andre byer, gikk ut og spiste middag, eller bruke masse penger på casino. Andre ganger ble vi bare hjemme, laget middagen selv, og lå ved bassenget med hver vår bok, uten å snakke noe særlig sammen. Det er deilig å reise på tur med en som synes alt dette er greit. Jeg kan ikke skjønne meg på dem som blir lei av hverandre når de har tilbragt et par uker sammen. Det er i alle fall ikke tilfellet her, heldigvis :-)

5. Gro en heftig brunfarge. Hehe, dette punktet satte jeg vel opp fordi det er mange år siden vi hadde en skikkelig sol-ferie sist. Det har selvfølgelig vært noe sol de siste sommerferiene, men denne gangen skulle vi befinne oss i solen i nesten tre uker. Med basseng rett utenfor, og flere strender i gangavstand klarte jeg å suge til meg den etterlengtede fargen min. Jeg smører fremdeles bodylotion som en gal, i håp om å bevare noe av den litt ut på høsten.

6. Drikke vin i kveldssolen (midt i uken). Her har jeg faktisk mistet tellingen. Det har blitt noen vinglass i kveldssolen, både her hjemme og i Puerto Rico. Følelsen av ro og lykke når man kan sette seg ned på kvelden og bare nyte? Ahh! Solnedgang som blir byttet med en stjerneklar himmel er som himmelens egen magi.

7. Padle i kano. Dette har ikke blitt noe av. Med det været som har vært, har det ikke fristet veldig å padle rundt på en elv. Regnet har gjort oss like våt som om kanoen skulle veltet.

8. Spise tapas i Spania. Vi fant aldri noen gode tapas restauranter, så dette ble det heller ikke noe av. Den ene vi fant, skulle visst servere en 20 retters meny, med forskjellige tapas-retter. Selvfølgelig var denne restauranten stengt da vi var der, så den får vi ta neste gang vi skal reise til Spania. 


Da kan vel seks av åtte punkter krysses av på listen. Dette er de samme tingene jeg skrev på listen i begynnelsen av sommeren, men etterhvert har jeg fyllt på med flere ting. Ting jeg fant ut i øyeblikket de ble gjennomført, at burde vært med. Disse punktene har vært med på å gjøre ferien fullkommen. 

MATMANDAG: Frokostpizza med egg og bacon

Er det noe jeg savner så er det litt mer struktur og rutiner her inne. Med et par faste spalter tenker jeg det blir lettere å oppdatere oftere, og kanskje litt kjekt for dere å følge med hvis dere "vet hva dere får". Jeg har et par ideer, og tenker i alle fall å starte med en ny spalte som heter "matmandag". Jeg som lager så mye forskjellig mat, og at på til dokumenterer mye av den, har en del å by på. I og med at jeg skriver matspalten "Matnerd" for Studvest, bør denne faste spalten kunne gjennomføres. Mange av oppskriftene vil nok være de samme på disse to plattformene, men de fleste av dere følger ikke med begge steder, og derfor tenker jeg at det går fint med dobbelt opp. Likevel vil dere, forhåpentligvis, få servert enda flere oppskrifter, eller lignende her på bloggen. Det er ikke sikkert det alltid blir en oppskrift, men kanskje tips og inspirasjon relatert til mat. Hva sier dere til det?

Om det er noen som har andre ønsker eller tips til nye spalter, så del det gjerne i kommentarfeltet :-)

Første oppskrift ut er denne frokostpizzaen. Dette er en rett Christian kom over en gang, og serverte meg en søndagsmorgen. Jeg må innrømme at jeg var litt skeptisk til å spise pizza til frokost, men det var faktisk kjempegodt. Han hadde ikke en konkret oppskrift, men det har jeg laget nå. Denne pizzabunnen skal ikke heve, og pizzaen er derfor rask å lage. I tillegg smaker bunnen som en blanding mellom vanlig pizzabunn og scones, noe jeg synes er perfekt når det skal spises til frokost.

Ingredienser (2 porsjoner):

Bunn: 3 3/4 dl (ca 230 g) hvetemel ♦ 1/2 ts salt ♦ 1 ts bakepulver ♦ 4 ss rapsolje ♦ 1 1/2 dl vann

Fyll: Litt rapsolje ♦ 1 tomat ♦ 100 g bacon ♦ 1/3 purreløk ♦ raspet ost ♦ 2 egg

Slik gjør du:

Sett ovnen på 250°C.

Bunn: Bland sammen de tørre ingrediensene, og deretter tilsetter du de våte. Rør dette godt sammen med en sleiv. Deigen skal ikke eltes, men være nokså løs.

Del deigen i to og trykk dem utover på en stekeplate dekket med bakepapir. Du kan forme de to pizzaene som du vil (eks. sirkel, firkant, hjerte). Stek pizzaene i 2 minutter så overflaten blir litt fastere.

Del baconstrimlene i to, og stek dem så vidt i stekepannen. De skal ikke bli sprø, bare varmes litt for å ikke legges helt rå på pizzaen. Skjær purreløk og tomat i skiver. Tomaten skjæres så tynn som mulig, for å unngå at du brenner deg på den når du skal spise (det hjelper nemlig med tynne skiver). Smør litt olje utover bunnen. Deretter tar du på tomat, bacon, purreløk og ost.

Stek pizzaen i 8-10 minutter, men ta den ut før den er helt ferdigstekt. Kakk ett egg på midten av hver bunn. Prøv å få egget til å ligge ca. midt på pizzaen, og ikke flyte utover hele stekeplaten. Stek så pizzaen i ca. 3 minutter, til speilegget på pizzaen er ferdig stekt.Dryss over litt tørket oregano, og server sammen med juice eller kaffe. Vel bekomme!


 

Telttur

En av de tingene jeg hadde som mål for sommeren var å gjennomføre en telttur. Her i Bergen er det ikke så lett å planlegge slike ting, for det krever at begge to har fri samme dag, OG at været er på vår side. Vi skulle hatt mange finværsdager denne uken, men halvparten av dem var tåkelagt, og ikke så sommerlig som forventet. Torsdag var derimot en fin dag, eller det vil si at den ble veldig fin til tross for at den startet nokså grå. Utpå ettermiddagen lysnet det opp, og etter en uplanlagt arbeidsdag og et byggeplassmøte, hev vi oss rundt på en spontan telttur. Det er noe av det fineste vi har gjort denne sommeren. Vi hadde ikke mer en 16 timer på oss, fra vi dro hjemmefra til vi måtte dra tilbake, men det er utrolig hvor mye man kan få ut av noen få timer. Kvelden ble nesten for god til å være sann, som tatt ut av en film. På de få timene vi levde et primitivt campingliv, rakk vi å fiske, bade (for første gang i Norge denne sommeren), og vi hadde bål i fjæren som vi satt rundt til langt på natt. Himmelen var stjerneklar, og månen så stor og full som en tinntallerken. De eneste lydene var knitring fra bålet, noen fugleskrik i det fjerne, og myke toner som trillet ut av høyttaleren vi hadde med oss. Jeg kunne rett og slett ikke drømt om en finere avslutning på sommeren.

Vi vurderte å ta en ekstra overnatting, men fant ut at ingenting ville toppe kvelden vi allerede hadde hatt. Den litt mindre klisjé aktige delen er at vi ble oppspist av mygg, og nå klør det som bare det. Jaja, det var vell verdt det ♥


Denne søndagen har jeg brukt morgentimene på nok en matspalte. Et stort utvalg av bilder er knipset, oppvasken er tatt, og nå har jeg akkurat slurpet i meg både milkshake og smoothie til frokost. En merkelig kombinasjon, men hver for seg er de veldig god som frokost. Oppskriftene kommer i løpet av høsten. 

Nå har Christian våknet til live, og han foreslo akkurat en joggetur. Det er best jeg hiver meg rundt før han ombestemmer seg, for et sånt forslag er ikke hverdagskost. Ha en fin søndag :-)

Vårt første møte

Endelig har vi fått se det nye hjemmet vårt fra innsiden. Leiligheten som så veldig snart er ferdig bygget, og som vi gleder oss til å flytte inn i. Etter byggeplassmøtet på torsdag begynte det å føles mye mer virkelig at denne leiligheten er vår. I snart ett år har vi ventet, og ukentlig sett utviklingen på byggeplassen. Nå har vi fått komme inn i leiligheten, tatt mål, og vi kjenner virkelig at flyttingen nærmer seg. 

Selv om leiligheten ikke er ferdig ennå, ble det mye lettere å se for seg hvordan ting kommer til å bli. En tegning og noen mål blir ikke det samme som bilder og film. Leiligheten var stort sett som forventet, men noen rom er litt større, og noen mindre enn hva jeg trodde. Nå kan vi endelig begynne å kjøpe møbler, for nå har vi eksakte mål på samtlige vegger.

Her er en liten sniktitt for nysgjerrige sjeler ;-)


 

Beach look

Sommerferien nærmer seg slutten, og i disse dager starter mange skolehverdagen igjen. Selv begynner jeg ikke før på mandag, og jeg prøver å nyte siste rest av ferien. Problemet er at dagene går så fort, og jeg rekker ikke å gjøre halvparten av det jeg skal. Plutselig står jeg midt oppi det som kommer til å bli en travel høst, med både studier, jobb, og ikke minst flytting. I morgen får vi komme inn i leiligheten for første gang, men den er fortsatt ikke ferdig. Jeg er likevel spent på å se den, og vi er i full gang med å se på møbler og planlegge. Jeg må fortsatt klype meg selv i armen når jeg tenker på at vi har kjøpt vår første leilighet, og at den er helt ny. 


Men dette blogginnlegget skulle handle om sol og sommer. Som sagt har jeg fortsatt skoleferie, og jeg velger derfor å nyte sommeren litt til (ikke det at det er så mye sommer ute..). Jeg har flere bilder fra ferien liggende, og i dag tenkte jeg å vise dere strandantrekket mitt. Jeg bodde så og si i bikinien de tre ukene vi var på ferie, og denne strandkjolen var veldig grei å slenge over den da vi skulle fra A til B. Hatten la jeg min elsk på allerede da jeg så den i butikken, og den har vært min bestevenn gjennom hele sommeren. Jeg brukte den daglig på Gran Canaria, men også hjemme har jeg fått bruk for den. Seinest i går var jeg ute og luftet den.

Når jeg ser på disse bildene, er det nesten så jeg kan føle varmen fra solen i dem. Det føles så nært, men samtidig så fjernt. Det er halvannen uke siden vi kom hjem, men det føles som gråværet har hengt nedover skuldrene mine mye lengre en det. Jeg savner solkrem i øynene, saltvann i håret og sand i bikinien *haha*.#reise #strand #sommer
 

Blomster i håret og frynser på skjørtet

Noe av det kjekkeste med ferie er å kle seg opp når man skal ut å spise middag. Kanskje jeg skal innføre den tradisjonen her hjemme også; ingen middag før man har finstasen på. Haha, da tror jeg vi hadde blitt sulten :-) 

Uansett, jeg tenkte det passet fint med noen antrekksbilder nå som det er fredag. Kanskje har flere av dere planer som krever noe annet enn "hverdagsklær" denne helgen. Selv kan jeg gå med hva som helst en hverdag, og finner nærmest på anledninger for å pynte meg litt ekstra. Hver dag er en fest, er det ikke det de sier? Dette antrekket hadde jeg i alle fall på meg en kveld i forrige uke, da vi fremdeles befant oss nede i varmen *savn*. Kanskje mye svart for et sommerantrekk, men med blomster i håret og frynser på skjørtet følte jeg at toppen måtte være helt enkel. 

Håper noen av dere ble litt inspirert av antrekket. God helg ♥

Livet under en parasoll

Utrolig, men sant! I dag skulle man nesten tro at den kjærkomne paraplyen kunne byttes ut med den etterlengtede parasollen. Forrige uke nøt vi livet under en parasoll, mens denne uken har paraplyen vært en nødvendighet. Likevel er det nesten så vi kan ta frem igjen parasollen, for hold deg fast, her i Bergen skinner nemlig solen i dag. Hadde det ikke vært for at temperaturen er 15°c lavere enn i Puerto Rico, kunne vi funnet den frem igjen. Vi kjøpte nemlig vår første parasoll på Amadores stranden. *Voksenpoeng*. Selv er jeg glad i å ligge i solsteiken, og kjenne varmen brette seg rundt kroppen som en dyne, men det er deilig å ha muligheten til å velge skygge. Bare det å ha hodet litt inn i skyggen hjelper veldig. Livet, bare litt under en parasoll, er et herlig liv!

♥♥♥

Take me back

Hardt og brutalt. Plutselig er hverdagen her igjen, og jeg er på ingen måte klar for den. Det er deprimerende å se ut hvor regnet høljer ned, og alt annet enn kalenderen taler for at det er oktober. Jeg skal snart avgårde til første arbeidsdag etter en lang og deilig ferie, men først må jeg få start på scooteren. Den har det med å streike når jeg ikke har brukt den på noen uker.

Selv om den siste dagen i solen var litt i overkant varm, vil jeg mye heller ha det enn høstværet her hjemme. Jeg er takknemmelig for å ha vært tre uker i solen, fremfor en norsk sommer hjemme. Ryktene sier at være i Bergen har vært dårlig nesten hele tiden, og det hadde jeg ikke holdt ut. To dager hjemme i gråvær, og jeg merker jeg blir deprimert. Jeg er på ingen måte klar for høsten, selv om den er starten på et nytt kapittel i livet vårt. Jeg vil tilbake til varmen. Tilbake til late dager sammen med min bedre halvdel, sand som sitter fast i solkremen, og svette som renner fra steder du ikke visste kunne svette. Take me back!

ChillaxVil ikke dra, vil ikke dra, vil ikke dra!!! 

Siste late dagen med havet som utsikt, lyden av gresshopper og sol som kommer inn gjennom soveromsvinduet hver morgen. Jeg kan faktisk ligge å sole meg i sengen, i alle fall deler av meg :-) Vi har vært her i nesten tre uker nå, men likevel er jeg ikke klar for hjemreise. Jeg har ikke rukket å bli lei av hverken varmen eller reisefølget. Vil ha mer av begge deler.

Jaja, alt har en ende, og selv om jeg veldig snart forflytter meg hjem til Norge, har jeg mer "varme" å by på her på bloggen. Ferien er ikke helt over likevel, i alle fall ikke her.

En kveld i Maspalomas

Her om dagen hadde vi en skikkelig datenight i Maspalomas. Vi startet med middag på en italiensk restaurant, nede ved den nydelige strandpromenaden der. Hele området er egentlig veldig koselig, og det er fint å bare gå langs sjølinjen og se solen som sakte men sikkert går ned i havet.

Etter middagen gikk vi på casino. Dere husker kanskje "flaxlodd-nedtellings-kalenderen" vår? Vel, vi vant ikke hele kalenderen tilbake, men nok til at vi kunne ha det gøy på casino. Vi delte gevinsten i to, og spilte for halvparten hver. Det tok ikke mange minuttene før jeg hadde tapt alt sammen *haha*. Heldigvis hadde Christian litt mer flaks, og vant tilbake alt jeg hadde tapt :-) Så da kunne vi forlate casinoen uten å ha tapt så mye likevel.

Hele kvelden ble avsluttet på utekinoen i byen. Her sitter man i sofaer, med tepper, mat-, drikke- og snacksservering, under en stjerneklar himmel, og ser film. Vi så "The BFG", en familiefilm. Den var så søt! For dere som er i området, heter kinoen "the moonlight cinema", og er verdt et besøk. De viser forskjellige filmer i løpet av uken, og to stykker hver kveld. 

Jeg ser at det allerede har gått en uke siden jeg postet noe sist. Vel, ferie er ferie. Når sant skal sies, så prøvde jeg å lage et innlegg her om dagen, men macen var på ingen måte venn med meg. Etter det har jeg rett og slett bare kost meg med fri, og ikke orket å bekymre meg for tekniske problemer og den slags. Hverdagen er snart over oss, men vi har ennå et par dager igjen med ferie. Gjett om de skal nytes!