"Chillegrille"

Solen er her, endelig! Igår var det grilling med gutta flere ganger i løpet av dagen, både kjøtt og pizza gikk på grillen.

Ble også litt fristet til å kjenne på vannet. OK så var det ganske kaldt. Wæææ!!! Bilder av føtter på bloggen min :/ ÆSJ!!!

Nå er det straka vegen til streetjazzen, så RUSSETID ♥ :-D Har dere hørt sangen til Delta Tau Chi (ΔTX) som jeg linket til i sist innlegg (du kan høre den her)? Jeg har fått den på hjernen, haha. Får lyst til å danse! Let's "oppvarme" til kvelden med litt street.

Helt om natten, helt om dagen

Jeg var ute på russefest igår/natt. Fy søren så gøy!! Fikk være med å rulle med bussen som Christian er med på "Delta Tau Chi 2012". Den eneste ulempen var at det ble litt seint i seng. Etter soloppgang kom vi oss hjem i seks tiden i dag tidlig, og i seng rundt syv (etter litt mat). For min del ble det ektremt lite søvn i og med at jeg la ut på joggetur rett over kl 09, for å komme meg hjem til Mærta for så å gå på en liten fjelltur med henne. Sånn går det når man lover å være klar til å gå klokken 10 uansett hva. Et løfte er et løfte, og jeg er en jente som holder mine ord. Nå har vi akkurat gått en deilig tur i solskinnet og spist en god frokost.

Bildedryss fra russefest og fjelltur "dagen derpå".


Vi måtte bare teste ut en "langt opp og ned i luften greie" på en lekeplass vi gikk forbi. Haha :)Klar for fjelletMen nå skal jeg ut og jogge en liten tur igjen dere. Det er mye raskere å jogge fra sted til sted enn å gå vet dere ;) Ha en fin dag.

Bærmuffins

Er akkurat ferdig med å lage bærmuffins. Har testet en ny oppskrift og jeg gleder meg til å smake på dem. Varme muffins med is er ikke helt feil det ♥ OK, nå har det seg kanskje sånn at så lenge noe inneholder is så kan det ikke være feil i følge meg... Elsker is! Faktisk så er det utrolig godt til frokost også, og det gjør dagen optimal :)Ha en finfin lørdagskveld folkens!

Slutter dagen med begynnelsen

For en dag! Endelig hadde jeg faktisk fri fra jobb, kan ikke huske når sist var. Men en fridag betyr massevis å gjøre. Etter å ha sovet bort halve dagen (noe som var vanvittig deilig i og med at jeg har litt mangel på nok søvn for tiden) så dro jeg på "vekke-oppdrag". Litt mislykket når det viste seg at jeg faktisk våknet etter han som skulle vekkes. Deretter var det bare til å suse ut mot Åsane, til "Bikerstreet" som skulle sette på en toppboks på Laban. Selv om de ringte meg i går og sa at den endelig var kommet, så viste det seg at det ikke stemte. Kunne de ikke funnet ut av det litt før jeg hadde frøset meg i hjel og brukt en halv bensintank på turen helt ut der..? Men men. Etter bomturen var det full gass for å nå opp i Sandslihallen (motsatt side av byn for de av dere som ikke er kjent) for å rekke en våroppvisning. Litt upassende at jeg som trener kommer dinglene i siste liten. FY meg :-/ Utrolig nok rakk jeg likevel å sminke et "Lady Gaga-lyn" over det ene øyet på samtlige av danserne. Man rekker det man vil rekke :D

Søte jenter som danset til "Venner" (Kaptein Sabeltann)

Noen av jenter våre som danset til en Lady Gaga mix

Det er ikke bare bare å passe på 40 små dansere. Da må til og med jeg prøve å være litt streng...

Masse nerver og sommerfugler i magen til samtlige jenter som er neste gruppe ut.

Haha, i år var jeg "hun som sitter foran for å hjelpe de inn igjen hvs de detter ut". Men heldigvis var det ikke bruk for meg i og med at de kunne alt selv.Jeg er en veldig stolt jente i dette øyeblikk. Begge gruppene gjorde det kjempebra. Må si jeg er imponert :) Her er jeg på full fart tilbake etter første gruppe, for å rose dem opp i skyene!

Da jeg skulle gå hopet det seg opp med unger rundt meg og Laban. Småunger syns Laban er veldig kul, og siden jeg er så snill fikk de "prøvekjøre" den alle sammen.

Nå er frokosten akkurat inntatt (ja, jeg vet at der er litt seint å spise frokost klokken 22.00). Jeg har ikke hatt tid å spise så mye før nå for det har gått i ett i hele dag. Men det er bedre å slutte dagen med begynnelsen enn å ikke ha noe begynnelse i det hele tatt. Nå skal jeg suse videre dere. God helg ♥

 Vi blogges!

"Gult e kult!"

Men ikke akkurat den fargen jeg går mest med. Fikk plutselig lyst på noen knalle neglelakker her om dagen, så da ble det blandt annet en knall gul. Og med knall gule negler er det bare til å kjøre på med matchende antrekk. Så gul er detaljfargen idag.

Dagens look

I mitt hode er det sommer, kanskje derfor jeg begynner å bli forkjølet...

Idag er første dag jeg har kunnet gå med klokken jeg fikk til 20 årsdagen. Har hatt litt problemer med å ta av noen ledd, faktisk alle som går an og ta av, men fikk ordnet det da jeg var i byn igår. Selv om de tok av maks antall ledd så er den litt stor ennå, men jeg skal klare å leve med det. Hvis ikke måtte jeg gått over på et annet merke enn Inex.

Men nå trenger jeg litt sommer igjen. På med sommer spillelisten og ut på det store internettet for å finne sommerferier (ja, i flertall)

;)

Ny stil?

På tur i sentrum. En liten tur innom noen butikker på vei til FO ble det selvfølgelig også.

Har akkurat kommet hjem fra del 2 av 4 i dette hårmodellprosjektet. Det blir så spennende! Idag stakk fotograf med assistent innom og slo av en liten prat om forberedelser til fotoshooten vi skal ha om knappe to uker. Wææ dette blir kanonbra :)

Vil ikke si for mye nå, men kan gi dere noen knagger å henge shooten på:

  • Mystisk
  • Trollsk
  • Eventyrlig
  • Forførende

Litt bilder fra forberedelsene.

Min nye stil? Blond afro!  Ikke så lett å se, men Ida står faktisk bak dette lykketrollet her. Litt mye hår som dekker for henne, hehe.

Trodde ikke jeg var hårsår, men da all denne tuperingen skulle gres ut igjen måtte jeg krype til korset. AU!

Jippi det er mandag!

Jeg har tenkt å begynne ukene med et smil. Det er alt for mange som tenker "æsj, helgen er ferdig og nå er det en uke til vi har fri". Jeg skal være positiv og glad for hver nye uke som kommer. Lover ingenting, men jeg skal i alle fall prøve.  Så jeg sier bare "JIPPIIII, endelig mandag! Ny uke = Nye muligheter!"

Startet denne uken med en treningsøkt på elixia før jobb idag. Ååå så deilig! Får masse overskudd resten av dagen. I kveld blir det trening igjen, men først er det et par timer fri.

Trøtting på morgenkvisten :)

Lenge leve situps. Har alltid likt det.

Rakk til og med en kjapp frokost der før jeg og Laban suste bort på jobben klokken 8.

Håper det er flere som har en god start på uken. Hvis ikke, prøv å endre det på en eller annen måte. Begynn med et smil :) 

Et glimt av helg

Fredag! Helg, kjæreste, venner, god mat/snop/kaker/is fikk helgen til å bli super. Må også nevne at min gode venn Andreas har bidratt med bilder fra fredagen. En stolt herremann!

Hva skal man si...?

Guttene "mine" fant noe gøy på mobilen min ser det ut som. Høh høh!

Jeg har nytt denne helgen så til de grader. I går gikk så og si hele dagen vekk i fysak, der jeg så på skatekonkurranse. Det var utrolig gøy å se hva folkene mine får til på brettet. Jeg visste det egentlig fra før også, men fikk sett det på en annen måte da det var min første konkurranse som tilskuer. Heiet selvfølgelig masse på Christian som gjorde en kjempejobb. Må si jeg ble både imponert og stolt av ham!

Resten av kvelden ble tilbrakt med venner og vin ♥ Drikk vin og bli fiiin

 

Våknet til det fine sommerværet idag. Det var så deilig å kunne gå ute i bare singlet og solbriller (selvfølgelig litt mer nedentil) uten at det var kaldt. Etter en deilig frokost ute i solen var det rett bort på trampolinen. Du tror det kanskje ikke, men nå klarer jeg nesten sånn halvveis noen triks på brett på trampolinen. Wohoo! Jeg skal øve masse og bli skikkelig god. Hehe

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Karoline kusine sin 18 års feiring med familien. Det var i grunn ganske gøy (uten at jeg skal si noe mer om det) :)

Antrekk

 ♥ L O V E  ♥

Endelig fredag

JIPPIIIII!!! Endelig er det fredag igjen. Det betyr: lov å spise masse usundt, fri i to dager og ingen vekkerklokke. Kan det bli bedre? Startet dagen med sjokolade, og is med sjokoladesaus og jordbær til frokose. Hå hå :) Kjempesudt og perfekt start på dagen!  Solen skinner, skjørtet er på, og kake på jobb. Merker gleden bobler i meg idag. Våren er på vei og jeg synger sammen med fuglene.Vårtegn på vei til jobben.GOD HELG ALLE SAMMEN!

Pink panther

Har endelig fått testet ut den nye løpejakken min (ser rød ut på bildene, men er egentlig veldig rosa ♥). Konklusjon: Den er helt perfekt! Det var sånn at jeg nesten hadde lyst til å løpe mer da jeg var ferdig, så hadde det ikke vært for at beina nesten ikke gikk fremover mer... Så gøy/deilig å være ferdig meg både middag og trening klokken halv fem. Normalt sett så trener jeg på kvelden, men nå har jeg faktisk tid til å gjøre andre ting, som f.eks å kjøpe meg et par nye solbriller...?

Blue

Hasta la vista folkens! Nå skal lille Laban og jeg cruise opp på Elixia.

This Is Me!

Jeg har jo lovet dere å vise den slående likheten mellom meg og.... eh, meg. Det vil si mellom meg selv og "Arne og Carlos dukken" av meg. Noen ser ut som barbiedukker, jeg foretrekker strikkedukke. Hehe. Det eneste som skiller oss er hårfargen. Denne dukken ble laget litt før jeg ble blond. Men noen highlights har den.

Tror nesten jeg må bruke den som mascot på Laban, scooteren min ♥

Hihi! *dukkepose*

Like som to dråper vann! Eller...?

 

Hei igjen dere

Igjen har jeg vært inne i en travel periode, ergo lite blogging. I helgen var det venner, alt for mye isspising og kino som ble prioritert, og idag har det vært jobb, litt shopping og så et nytt hårmodellprosjekt :) wiiiii! Elsker det. Jeg kom hjem for ca en time siden, så det har vært fullt kjør i hele dag. Denne gang et større prosjekt sammen med Ida (som jeg faktisk ikke har møtt siden jeg selv gikk frisør). Idag hadde vi møte 1/4 på FO. Planleggingen er i full gang og det hele skal visst nok ende med en photoshoot om tre uker. Sa jo at jeg elsker det. Men vil ikke fortelle for mye nå så dere får vente i spenning. Men kan si at dette blir proft og gøy!!!!!! Beklager kjedelig innlegg. Lover å legge ut bilder imorgen. Vi blogges <3

NYE SKO!!!

Har kjøpt meg et par nye sko idag. En uke siden sist så da følte jeg det var på tide ;) Selvfølgelig er de rosa ♥ Wiiii. God start på helgen!

Dagens

\\ T-skjorte og fjærøredobber: H&M, shorts: Bikbok, sko: Bianco, klokke: Gant \\

 Og navnet er...

LABAN!

Min kjære scooter som jeg kjøpte på impuls for 1 1/2 uke siden har fått navnet Laban (som i spøkelset på barnetv). Den er hvit, liten og uskyldig akkurat som barnetvspøkelset.

Etter å ha bestemt navnet fant jeg ut at seigemennene også er laban. Kanskje jeg alltid skal ha med meg en pose med laban seigemenn i "dashbordet"...?

Mange dagers feiring er nå slutt

Har fått masse fint til bursdagen. Her er noe av det; klokke, rosa løpejakke, klær, en "Arne og Carlos dukke" av meg selv (skal vise dere senere at vi ligner ;)) kronen fikk jeg av Veronica på jobben idag, rosa ipod nano, bøker (ikke sånne "lese fra perm til perm bøker").

 

Endelig har jeg en gullklokke i klokkesamlingen min også. Den har jeg savnet lenge :)For å si det sånn: når denne jenten har bursdag er så og si alt rosa. Gavene (både inni og utenpå), kakene, pynten +++Hadde egentlig ønsket meg en barbiekake, men mamma laget heller en litt enklere versjon med meg oppi.

Bildedryss fra Riga - dag 3 og 4

*Trøtt i trynet* (nok en gang). Torsdag 5. april fylte jeg 20 år. Hadde en liten feiring i Riga, men feiret med venner på lørdag og med familien idag. Viser bilder fra det senere. 

 

Bursdagsfrokost. Jeg ble overasket med lys som spilte bursdagssangen.Viktig med litt glitter og stas i antrekket i hverdagen (på bursdagen spesielt)


På kvelden dro vi i operaen og så en ballettforestilling før vi tok turen opp i 26 etasej på "Skyline bar" med noen drinke og med utsikt over hele byen (anbefales!).

 

Fredagen startet vi med deilig spa her. Selv hadde jeg en sjokoladebehandling. 1 1/2 time innsmurt i sjokolade og med masasje *deilig*. Det kostet under 300 kr. Hvorfor er det ikke så billig i Norge?!

Vi "forvillet" oss inn på et gigantisk marked for de innfødte.

Fredagskveld var det om å gjøre å bruke opp småmynter, så det ble en del tips på resturanten.

Hjemreisen i propellfly! Herregud som det bråker! 

Bildedryss fra Riga - dag 1 og 2

Reiseklar på Flesland kl 05.00. *Trøtt*

 

Forbudt for mennesker, la oss kle oss ut som bjørn :)Dinosaurene er visst ikke utdødd...

Haha, jeg kjøpte meg englevinger. Har hatt lyst på det lenge, og nå fant jeg neg noen til 30 kr.


Har spist massevis av god mat ♥

 

 

Del 2 med bilder legger jeg ut senere.

Home sweet home

Da var Rigaturen over. Camilla er tilbake i Norge og på bloggen igjen. Har hatt det superdupert med Mærta og mamma på tur. Kommer til å legge ut massevis av bilder i nærmeste fremtid, men ikke idag. Nå er det snart klart for å feire 20 årsdagen med venner. Christian har fikset fest ;)

En liten smakebit fra RigaVi blogges!

Reiseantrekk

Merker det ble litt lite søvn i natt... Men men. Her er deler av reiseantrekket mitt

Genseren laget jeg igår. Måtte bare få den ferdig før jeg reiste. Nok en grunn til at pakkingen ble gjort i siste liten... Den er ikke helt ferdig ennå, men nok til at jeg kan gå med den i dag. Skal feste på et par fletter til.

Fjærøredobber er et must for tiden!

Nå setter jeg kursen mot Riga! Vi blogges snart håper jeg.

Påskeeventyr 2012

Jeg har startet denne påsken med de som betyr aller mest for meg; familie, kjæreste og venner.

1. Christian har gitt meg årets første påskeegg med masse masse digg oppi

2. Scooteren min er hentet hjem og vell parkert (overlevde jomfruturene mine selv om det var snø :-/ ) . Navnet jeg har gitt den får dere vite senere3. Håret er 10 cm kortere (deilig å fa klippet litt av det)

4. Denne natten blir veldig kort for min del. Sånn går det når man skal pakke i siste liten og bare MÅ blogge før jeg køyer. I fjor var det påske-/venninnetur til Praha med Hanne, Marte og Kristine, i år går den til Riga. I natt (før de fleste har tenkt tanken om å våkne) setter mamma, Mærta og jeg kursen mot Flesland og deretter bærer det rett til Riga. Å som jeg gleder meg! *Reisefeber*. Jeg tror alt er pakket og klart, hvis ikke får jeg kjøpe det jeg har glemt.

5. Påskeeventyret 2012 fortsetter. Hvem vet hva vi har i vente? Jeg vet bare at jeg gleder meg masse til å utforske ny storby i nytt land sammen med Mærta og mamma. Ser frem til å feire 20 årsdagen i Riga (bare 3 dager igjen!!!), til spa, shopping, og god mat +++

Mulig det blir dårlig med blogging de neste dagene, men jeg skal se hva jeg får til så følg med! Vi blogges (muliggens fra Riga)