Polka dots & shopping

Hola fra Barcelona!

Nå har vi altså reist fra Gran Canaria, og befinner oss i Barcelona. Vi har vært her i noen dager allerede, men har enda flere dager igjen. Da vi reiste fra late dager i solen var det godt å vite at vi ikke skulle helt hjem, men at vi hadde en "ny" ferie i vente. Rolige frokoster på terrassen er byttet ut med frokoster på koselige restauranter i trange gater, late dager ved bassenge er byttet ut med mye gåing, og minigolf eller kortspill på kvelden er byttet ut med Netflix på sengen. Det er i grunnen veldig kjekt alt sammen, og fint å kunne kombinere alt i en og samme ferie.

Dette skjørtet var faktisk det første jeg laget, og jeg husker ennå hvordan jeg ba læreren min så pent jeg kunne om å få lov til å sy det for hånd. Jeg var nemlig livredd for symaskinen, haha. Heldigvis sa hun nei, og det er jeg jammen glad for. I ettertid har jeg jo laget så masse fint til både meg selv og andre.

Det har blitt en del shopping de første dagene, både på han og henne. Begge to har kjøpt flere inspirasjons-bøker, men selvfølgelig også litt klær. Best av alt er at vi fant en nydelig tredelt dress til Christian som er med i baggasjen hjem igjen. Han ble rålekker med den, og jeg kan nesten ikke vente til han skal bruke den om halvannen måned :-)

Ellers har vi vært litt turister også, og blant annet sett Gaudi's Casa Milà. Vi kommer nok til å gjøre enda mer turist-ting de neste dagene, men det blir også litt soling på stranden, skating, og masse god mat. For noe av det beste med Barcelona er nemlig alle restaurantene, og muligheten for mye god mat.

Jeg har fått deprimerende våte og grå Snaps fra folk i Bergen i dag, så her er det bare til å nyte varme dager og suge til seg alle solstrålene. Jeg er virkelig ikke en "regn-jente", så jeg håper solen blir med oss hjem.

Én kommentar

Den lille Pandaen c:

16.07.2017 kl.17:49

Veldig missunnelig!

Skriv en ny kommentar

hits