En aktiv ferie

Et av målene for denne ferien er å få til noen treningsøkter, for å ikke måtte "starte på nytt" når vi kommer hjem. Enn så lenge går det bra, og på morgenkvisten i dag fullførte vi økt nummer fire siden vi kom ned her. Jeg er strålende fornøyd med at Christian blir med meg ut så tidlig, og det helt frivillig :-) I dag kjørte vi trappeløp til svetten silte nedover kroppen. Deretter småjogget vi til butikken og kjøpte frokost. Før vi spiste hev vi oss i bassenget her, og dermed kunne ikke denne søndagen startet bedre.

Tidligere denne uken dro vi til nabobyen for å gå opp til "korset". Det ble en veldig fin tur på ca. en times tid, kanskje litt mer. Da vi kom ned igjen var vi så støvete og fæl, og de klærne og skoene som en gang var svart så plutselig grå ut. Det minnet meg om fjellturene vi gikk i Sri Lanka, da ble vi også veldig skitten.

Vi har busset forbi korset mange ganger, men jeg har aldri visst hvor fint det var på toppen. Fra veien ser det bare ut som et grå-brunt og trist lite fjell.

4 kommentarer

stavangerinmyheart

09.07.2017 kl.11:23

Så flotte bilder. :))

Camilla

09.07.2017 kl.11:38

stavangerinmyheart: Takk for det :-)

Hege Kristin

09.07.2017 kl.13:38

så fint det var!

har forresten ukens blogg konkurranse på min blogg, gjerne bli med 😃

elisebr

09.07.2017 kl.16:12

Så fine bilder! :)

Skriv en ny kommentar

hits