Ferie på blå resept

Denne uken har jeg ikke gått noen steder uten en myk dorull, halspastiller, og vaseline. Jeg har som veldig mange andre pådratt meg en skikkelig forkjølelse. Til tross for mykt papir har nesen min lyst som et rødt trafikklys i flere dager, og der kommer vaselinen inn i bildet. Fordi den tette nesen min har blitt så sår, smører jeg den inn med vaselin, slik at den glinser som en snørrete to åring. Det blir ikke mer lekkert enn det *haha*, men det hjelper.

Halspastiller har jeg knasket på både dag og natt. I drøyt fem dager har strepsils vært nødvendig på grunn av sår hals, men nå har jeg gått over til sukkerfrie pastiller som jeg spiser så ofte som jeg kan. De hjelper meg å ikke hoste meg i hjel. For ja, de siste dagene har jeg fått en grusom hoste også. Som søsteren min sier: En uproduktiv hoste. Den gjør meg nemlig ingenting godt. Da jeg sto med en kunde på jobb i dag, fikk jeg et skikkelig hosteanfall, men prøvde å holde det inni meg først. Men hallo, alle vet at hosten vinner den kampen. Det gikk altså skikkelig dårlig. Det ble verre og verre, og plutselig rant tårene og jeg måtte beklage meg, og løp bak på lageret og hostet så jeg brakk meg. Super-elegant! Haha :-)

Det positive med dette her er at jeg har spist is med god samvittighet hele uken, fordi det har vært deilig for halsen (og hjulpet på sommerfølelsen). Jeg fokuserer fremover, og regner med at forkjølelsen er så og si forbi innen vi reiser på ferie om mindre enn en uke. Tenk det; mindre enn en uke. Ja til sol, sommer og varme. Som mamma sa her om dagen: Vi bergensere som har hatt en så våt og kald sommer burde få ferie på blå resept. Jeg har kofferten klar (i alle fall snart).

Én kommentar

margarites

24.06.2017 kl.23:54

Ja nå er det bare å dra sydover. Det regner tett nå i kveld også, men det skal bli tre tørre dager fra mandag til onsdag. Tror det ikke før jeg ser det! Håper forkjølelsen din har dratt av sted før du reiser. Mindre enn to uker til jeg drar også :-)

Skriv en ny kommentar

hits