Sommermål 2017

I år som i fjor har jeg laget en liste med ønsker og mål for denne sommeren. Noen ting vet jeg vil bli gjennomført, andre ting kan være litt mer krevende å få til (som at været er på vår siden noen av dagene vi har fri). Her er en liste, i tilfeldig rekkefølge, med hva jeg håper denne sommeren vil bringe.

1. Dra på en dagsutflukt i Barcelona. Nå er det bare halvannen uke til vi reiser på ferie, to avslappende uker på Gran Canaria etterfulgt av en mer urban uke i Barcelona. Jeg tenker at det hadde vært gøy å dra på en dagsutflukt, med en eller annen kul opplevelse den siste uken. Akkurat hva det er, vet jeg ikke. Jeg har sett litt på å fly med varmlufts ballong, vinsmakings-tur fra vingård til vingård, eller å besøke andre småbyer i nærheten. Hvis noen av dere har anbefalinger til hva vi kan finne på en dag, så legg gjerne igjen en kommentar. Jeg er åpen for det meste :-)

2. Padle i kano. Dette punktet ble det aldri noe av i fjor, så derfor prøver jeg igjen i år. For to år siden hadde jeg en kjempekoselig padletur (sett bort i fra at jeg hadde en forstuet rygg på det tidspunktet), sammen med tre flotte damer :-) Hva er vel mer avslappende enn å padle rundt på blikkstille vann, med lyden av fugler i trærne, og vann som sier «plump» når åren treffer vannoverflaten..?

3. Sykkeltur. For å gjøre denne mest mulig oppnåelig har jeg tenkt at en sykkeltur rundt Nordåsen kan være et bra sted å begynne. Det er nærområdet, så det bør jeg jo få til. Den turen har jeg ikke syklet siden jeg var liten, så det hadde vært gøy å gjøre det en dag.

4. Telttur på byfjellene. Da vi gikk opp på Ulriken i påsken snakket vi om at det hadde vært koselig å gå over byfjellene, og overnatte på ett av dem. Tenk å se både solnedgang og soloppgang fra en fjelltopp, med utsikt over byen. I fjor teltet vi ved sjøen, men i år vil vi altså opp i høyden.

5. gå på museum/utstilling. Jeg har fått det for meg at vi burde være litt kulturell, og vil derfor besøke et museum eller en utstilling. Denne har vi allerede gjennomført. Vi hadde nemlig en kulturell dag hvor vi var på Kode 1, 3 og 4, og en kjapp tur oppe i Rosenkrantztårnet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

6. Teste utelivet i Puerto Rico. Selv om vi har vært i Puerto Rico mange ganger før, har vi aldri testet utelivet der. Det har liksom aldri fristet etter en lang dag ute i solen. For å være ærlig reiser jeg ikke på ferie for å feste, tvert imot, men vi har bestemt oss for å teste nattelivet i byen en av kveldene.

7. Spise masse god mat. I og med at det blir en spansk ferie på oss har jeg et sterkt ønske om å finne en skikkelig bra tapas-restaurant enten på Gran Canaria eller i Barcelona (kom gjerne med tips). Jeg har også funnet ut at jeg vil spise frokost eller lunsj på «Brunch and Cake» i Barcelona minst én gang. En venninne la nylig ut et matbilde fra den restauranten på Instagram, og da jeg så hva hun hadde fått servert fant jeg ut at der MÅ vi spise. Det så SÅ GODT UT!!! Ellers vil jeg lete etter restauranter som er bortgjemte, skjulte perler, med sjarm og særpreg. 

8. Knuse Christian i minigolf. Det har aldri skjedd før, men i år skal jeg vinne over ham.

9. Trene. Noen ferier har jeg vært veldig flink å trene, andre ferier har det sklidd helt ut. Jeg har bestemt at denne ferien skal bli en sprek ferie. Vi har snakket om ulike turer vi vil gå, og jeg skal også være flink å jogge, svømme, og kanskje trene litt yoga selv om vi ikke er hjemme. Selv om det er litt tiltak, så er det absolutt verdt det. Det er jo så herlig å bevege seg litt når man ligger så mye i ro og steiker i solen resten av dagen.

10. Bade masse. Det er kanskje et helt år til neste gang, så denne ferien skal jeg bruke massevis av tid i vannet. Leke, trene, og kjøle meg ned. Herlig!

9 kommentarer

Sandra Marie

19.06.2017 kl.19:49

fine mål for sommeren det :D

Camilla

19.06.2017 kl.20:20

Sandra Marie: Jeg er spent på hvor mange av dem jeg får gjennomført ;-)

Pernille

19.06.2017 kl.20:38

Her var det mye jeg fikk lyst til å gjøre også. Fine mål du har foran deg :)

Camilla

19.06.2017 kl.20:46

Pernille: Det er litt gøy å sette noen mål for sommeren. Jeg gleder meg til å ta fatt på dem :-)

margarites

19.06.2017 kl.21:01

Du kommer nok gjennom listen din du, kjenner jeg deg rett. Men ikke velg varmluftsballong da... Og om du gjør det - ikke si noe før etterpå :-) Synes det virker både gøy og skummelt på en gang :-)

Camilla

19.06.2017 kl.21:15

margarites: Haha :-) Det var litt dyrt med varmluftsballong, så det blir nok noe annet.

margarites

19.06.2017 kl.21:16

Det var veldig bra :-) Men det ser gøy ut...men det er ikke alltid lett å styre dem har jeg forstått. Dere finner nok på noe annet som blir gøy <3

Veronica S

19.06.2017 kl.23:15

vi MÅ få til en kanotur..vi bare MÅ!

Camilla

19.06.2017 kl.23:19

Veronica S: Men da må vi få litt fint vær igjen ;-) Da er det kjekkest.

Skriv en ny kommentar

hits