Fornyelse av sommergarderoben

Som vanlig på denne tiden av året har jeg gått til innkjøp av en del nye sommerplagg, og jeg tenkte jeg kunne vise dere noen av plaggene i dag. Det har ikke vært meningen å kjøpe så mye nytt, det har liksom bare skjedd. Først ville jeg ha en ny kjole til pinsehelgen, da vi feiret tre bursdager, og endte opp med fire stykker *hehe, typisk meg*. Og de siste to ukene har jeg vært på jakt etter et par plagg som jeg hadde bruk for, type basistopper og en ny shorts, men jeg endte opp med mye mer. Det er jo så mye fint å finne på salg nå.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her er i alle fall noen av plaggene som har fått plass i garderoben min. Eller, det vil si «plass» har de ikke fått helt ennå, for det er noe jeg innser at jeg har for lite av. Det er mulig jeg må dele opp garderoben min etter sesong, altså pakke vekk vinterklær nå som sommeren (liksom) er her, og sommerklær når høsten kommer. Problemet er bare at det blir ikke helt sommer her i Bergen, så det kan være greit å finne frem en tjukk genser og strikkesokker i ny og ne.

Uansett, sommergarderoben min blir i år preget av en romantisk og veldig feminin stil. Det er ulike nyanser av rosa, blonder, blomsterprint, og snitt som fremhever midjen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne toppen fra H&M blir knallfin sammen med et hvitt skjørt og bronsebrun hud 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Omslagskjole fra Nelly, med nydelig blomsterprint.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne skjortekjolen fra Only viste jeg dere for et par dager siden. Den er like fin løs og ledig, som med et belte i midjen. Ulempen er at den er så tynn i stoffet at når solen skinner fra rett/feil vinkel, avslører den fort hva som skjuler seg under. Løsningen for meg ble en hudfarget underkjole, i verdens deiligste materiale. Det har jeg tenkt lenge at jeg burde ha, men først i går kjøpte jeg en. Det er jo ingen hemmelighet at de er stygg å se på, men så er de jo også vanvittig nyttig å ha i garderoben. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne shortsen fra Only falt jeg pladask for. Så kul! Blomstene er fine, og lengden er akkurat passelig, ikke for kort, men heller ikke for lang. Denne mintgrønne singleten fra H&M er veldig behagelig på, og derfor har jeg den i flere farger. I fjor kjøpte jeg en hvit og en svart, og nå har jeg kjøpt denne og en hvit til. Dette er baseplagg som går til alt :-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og så har det ved flere anledninger hendt at jeg har funnet noe jeg liker så godt at jeg har kjøpt det i flere farger. Blant annet singletene over, disse kjolene fra Bikbok, og skoene fra Bianco. Dette er godt brukt allerede, og jeg angrer absolutt ikke på at det er kjøpt i flere farger. Kjolen har et sirkelskjørt som gjør den veldig feminin. Fordelen med den er at underskjørtet holder seg på plass selv om det blåser, og man slipper dermed å bekymre seg for å blotte rumpen.

Skoene er full av huller, noe som gjør dem veldig luftig å god. Jeg har brukt skoene masse på jobb, fordi man slipper å bli klam og ekkel på beina. De er også kul sammen med alt i fra superfeminine kjoler, til slitte jeans. 


Selv om jeg har mye nytt jeg ønsker å bruke med en gang, så er det sjal og strikkesokker som gjelder i dag. Jeg begynte å få vondt i halsen i går kveld, og det er absolutt ikke bedre i dag. Jeg knasker halstabletter så de spruter, drikker varm te, og går med varme klær, for å ta knekken på det som kan bli en ekkel forkjølelse. Jeg har en teori om at kroppen gir beskjed om at forrige uke var litt for travel, og nå som jeg har fri svikter den meg. Men men. Det er snart sommerferie, og både jeg og garderoben min er klar for sol og varme. 

4 kommentarer

margarites

18.06.2017 kl.18:45

Her hadde du jammen fått shoppet mye fint! Min garderobe har også vokst litt de siste ukene. Sommerklær som jeg håper at jeg får brukt snart :-)

Camilla

18.06.2017 kl.22:11

margarites: Det er ekstra kjekt med sommerferie når man har fornyet garderoben litt. Da blir feriebildene litt annerledes enn fjorårets også, hehe. 12 dager igjen, og så kan jeg ta dette i bruk :-)

Sandra Marie

18.06.2017 kl.20:02

har samme kjole i blå, så fin :D Blitt mye shopping her i det siste også... umulig og sortere ut sommer/og vinterklær fra skapet, været er altfor ustabilt i Norge for det... haha!

Camilla

18.06.2017 kl.22:13

Sandra Marie: Nei, det er ikke lett å dele garderoben i to. Jeg må vel heller finne nye, kreative løsninger for hvordan dette kan oppbevares ;-)

Skriv en ny kommentar

hits