Hektisk uke, og herlig med helg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen, og god lørdag. Da har jeg kommet meg gjennom uken som jeg gruet meg veldig til. Den har vært stappet med i overkant mye jobb hver dag, og både torsdag og fredag jobbet jeg doble dager, noe som tilsvarte 28 timer på jobb i løpet av 37 timer. Hele uken har jeg sovet fem til seks timer om natten, så det er et under at jeg klarte å være positiv, og ha energi til å leke med småtassene i barnehagen på dagtid, for så å smile til kundene i butikken på kvelden. Klapp på skulderen til meg.

Det kjennes på kroppen som om jeg har løpt halvmaraton, for den er helt gåen. Beina er helt «shaky» når jeg går, og jeg er småstøl i hele kroppen. Nå er det godt at det er helg :-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De neste dagene har jeg ingen store planer, annet enn vaske klær. Jeg har så og si ikke vært hjemme denne uken, så skittentøyskurven ligner snart et fjell. Det skal bli godt å tømme den.

Nå kom jeg akkurat på en annen plan vi har lagt (for en uke siden), nemlig å henge opp noen nye hyller inne på soverommet. Jeg kjøpte dem sist lørdag, men det har rett og slett ikke vært tid til å slenge noen skruer i veggen som de kan henge på. Kanskje jeg skal se etter noe fint å ha i dem i dag...? Uansett, jeg tror  det blir skikkelig fint å få hyllene på veggen, for frem til nå er det eneste ordet som kan beskrive soverommet vårt «hvitt». De er liksom ingenting der. Det er det rommet vi har gjort minst med etter at vi flyttet inn. Men nå skal rommet få personlighet. Endelig!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits