To av sommerens trender

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er mange kule trender denne sommeren, men to av mine favoritter er omslagsskjørt/-kjole og knuter. Jeg har alltid vært fan av å knyte skjorter i livet, da dette fremhever midjen, og gir et feminint uttrykk. Omslagsskjørt eller -kjoler forbinder jeg med det glade 90-tallet. Jeg husker at jeg elsket et blått omslagsskjørt som jeg ofte brukte i bursdager på den tiden, men også et av de første årene vi ferierte i Italia. Kanskje det er derfor jeg liker denne trenden..? Fordi den minner meg om en fantastisk sommer i favoritt landet mitt  Jeg husker også at jeg ble veldig lei meg da det ikke passet mer *hehe*.

Men nå er trenden altså tilbake, og nylig kjøpte jeg meg en ny omslagskjole, og jeg tror den kommer til å bli godt brukt denne sommeren. Den er så fin, og jeg kan garantere dere at den dukker opp her på bloggen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her har jeg begge trendene i et og samme antrekk. T-skjorten ligger som oftest nederst i skapet, fordi jeg synes den er vanskelig å bruke. Jeg synes liksom ikke at den passer til så mye, men ved å knyte den i livet ble den et par hakk kulere.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra parken. Vi var en gjeng fra klassen som møttes for å feire at bacheloroppgaven er levert. Innleveringsfristen var i dag, men jeg leverte som sagt i går. Det har vært deilig å ikke måtte stresse helt til siste minutt med den.

4 kommentarer

Pernille

01.06.2017 kl.20:50

Så flott antrekk og fine bilder :)

Camilla

01.06.2017 kl.21:17

Pernille: Tusen takk :-)

Victoria

01.06.2017 kl.21:15

Veldig stilig antrekk! :)

Camilla

01.06.2017 kl.21:16

Victoria: Takk :-)

Skriv en ny kommentar

hits