Flink pike og naboprat

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei fredag, og velkommen skal du være. Jeg svever litt på en sky nå, for plutselig følte jeg at alt (bortsett fra en ekstremt anspent nakke og rygg) løsnet da jeg leste gjennom oppgaven min nå. I går var jeg så frustrert fordi alt sammen bare var rot, og ingenting passet sammen. Uansett hva jeg gjorde ble det liksom feil. Da bestemte jeg meg for å legge det bort, og da jeg fant det frem igjen i dag kunne jeg ikke skjønne hva jeg klaget på i går *haha*. Det er rart hvordan man leser seg blind på sin egen tekst når man jobber så intenst med det.

Jeg begynner å ane et lys i enden av tunellen, og det er så godt. Men jeg tør ikke å si meg ferdig, fordi det kan helt sikkert bli bedre. Jeg er litt sånn «flink pike», som nekter å gi meg før jeg har gjort alt jeg kan for å oppnå et best mulig resultat. Jeg har så lyst til å få et bra resultat på min aller siste skoleoppgave.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Før i dag var jeg på en liten luftetur i nabolaget sammen med storebror. Han inviterte meg med for å ta bilder av hans «soon-to-be» leilighet, og da måtte jeg jo bare takke ja i og med at jeg ikke har fått testet det nye kameraet mitt skikkelig ennå. Tenk at om en drøy måned, samme dag som vi drar på sommerferie, flytter han bort her han også. Jeg skulle gjerne vært her for å hjelpe ham med flyttingen, men sånn ble det visst ikke. Jeg får heller hjelpe med andre ting som dukker opp underveis, for han var jo så grei og hjalp oss da vi flyttet (for et halvt år siden(!) Hvor ble tiden av?) 

Det er nå uansett kjekt å bli naboer :) Og tenk at før jul flytter storesøster bort her også. Hva er oddsen for det egentlig? Det er ikke alle som er så heldige at de har søsken som også er bestevenner, og så flytter de at på til bort i nabobyggene   Det blir så bra!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tre bygg; ett til hver søsken  Som dere ser så bor vi på en skikkelig arbeidsplass, men det gjør meg ingenting når jeg vet at de jobber for å få klar hjemmene til de beste naboene. Uansett, så er leiligheten vår så lydtett at vi ikke merker noe særlig til det :)OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Resten av kvelden har jeg tenkt å nyte ute i kveldssolen på altanen. Når jeg tenker meg om, så må jeg faktisk på butikken for å handle inn litt mat. Det er ekko i kjøleskapet. Bah...

Håper hver og en av dere får en skikkelig fin helg 

2 kommentarer

Veronica S

26.05.2017 kl.21:48

Du e flink vennen <3 Heier på deg!! Haha..fikk litt lyst til å flytte dit jeg også..i riktig blokk da vel å merke *ler*

Camilla

26.05.2017 kl.21:57

Veronica S: Takk :) Ja, det er noen bra blokker å velge mellom :-D

Skriv en ny kommentar

hits