Mens jeg venter på sommerferie

God morgen.

Det er fortsatt liv i meg, men de siste ukene har jeg prøvd å ha fullt fokus på bacheloroppgaven min, og ikke så mye på alt annet. Jeg gleder meg helt sykt til oppgaven er levert, og mine tre år på Universitetet er ferdig. Det blir alle tiders, så lenge jeg finner ut hva høsten bringer (Er det noen som trenger en nyutdannet journalist? *hehe*).

De ukene jeg har vært borte fra bloggen har det likevel skjedd en hel del. Jeg har vært i konfirmasjoner, på audition, hyttetur og båttur, det har vært 17. mai, og mye ferieplanlegging. Nå er store deler av sommerferien i boks, og det er jo deilig. Mens jeg venter på ferie er det bare å nyte finværet her hjemme, og fortsetter å jobbe med oppgaven.

Ha en god helg alle sammen.

4 kommentarer

Sandra Marie

20.05.2017 kl.13:07

morro og være ferdig med studiene snart :D

Camilla

20.05.2017 kl.13:47

Sandra Marie: Ja, jeg gleder meg veldig til det kapittelet er over. Men hvem vet, kanskje jeg begynner på et nytt studie etter sommeren ;-)

Veronica S

20.05.2017 kl.13:35

på audition?? what?? så gøy! for hva??

Blir herlig når du er ferdig da, krysser fingrene for at du får jobb kjapt.

MEN nå må vi snart finne på noe. Klemmer

Camilla

20.05.2017 kl.13:50

Veronica S: Hehe, for et tv-program. Forteller mer om et par uker. Da får jeg vite utfallet ;-) Jeg vil gjerne finne på noe når denne oppgaven er i havn. Men vi sees vel før det..? Skal jobbe litt i barnehagen fremover.

Skriv en ny kommentar

hits