Puerto Rico bildedryss

God morgen dere! Passer bra å se gjennom bildene fra ferien og dele de med dere nå som det er regn her i Bergen. Før jeg kom hjem hadde jeg ikke sett regn på flere uker så det er litt rart med alt dette vannet som bare detter ned fra himmelen.

Den ene dagen tok vi oss en tur til en dyrepark som ligger i Maspalomas. Det var en utrolig fin park! Da vi kjørte utover i taxi tenkte vi at vi aldri kom oss hjem igjen fra det øde stedet mellom tørre treløse fjell og på smale humpete veier. Vi var inne i sommerfuglhus, papegøyehus og stork-/flamingo-/... hus. I tilegg var vi på papegøyeshow, noe som alltid er like gøy.

Ape eller Hufsa?Litt for varmt til å skate...

Haha, jeg klarte å lure med meg Christian på drag show siste kveld. Han prøvde å gjemme seg inni en krok for at mennene/damene (hva kaller mann menner som ser mer dame ut enn meg....?) ikke skulle finne han. For å si det sånn: De fant han og ble veldig glad i ham. Så hysterisk morsomt!!! :D Bildet nedenfor er en av tullekarakterene, ikke en som så mer dame ut enn meg. Han/hun poset masse og jeg måtte ta masse bilder... før han/hun skulle ta bilde av alle i publikum, og av meg og Christian som måtte "pose" på en bestemt måte.

Haha, vi ser så smart ut på dette bildet :-/ :-D

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits