Home for a little while

Da er jeg i Bergen igjen etter en langhelg med masse skateing. Nå må jeg pakke om kofferten før jeg skal dra igen om mindre enn 12 timer(!!!!) Wææ, det er ikke lenge. Er litt stresset akkurat nå og prøver og huske alt mulig rart. Alt som mammaer pleier å være så flink å huske skal jeg plutselig huske helt på egenhånd... Går det bra da? Klær og sko er jeg skikkelig god å pakke så det har jeg mer enn nok av, det er verre med de praktiske tingene: Håndkle, pass, nøkkel, plaster, solkrem.... I tillegg til å pakke skulle jeg vært en liten tur på kino idag med mamma og Mærta og sett "Magic Mike". Vi får se hva vi rekker.

Her er noen bilder fra Trondheim. Vi kom oss faktisk ned i treningsrommet en dag også :)

Og så måtte vi selvfølgelig bade litt.

Vi har også "tatt del i et bryllup" i helgen. Et litt eldre par giftet seg på hotellet, bruden med kongeblå kjole og noen små søte brudepiker. Begge to sa "JA" og mannen fikk "kysse bruden" ♥

En dag var vi på Egon sammen med Are og Vilde før vi gikk på kino og så "Spiderman". Og igår var Christian og jeg og så "The Avengers" før vi ruslet bort til Nidarosdomen (viser bilder seinere).

Nå er det på tide å pakke videre. Det er forresten mulig det blir litt vanskelig å blogge fra Gran Canaria, men uansett: Vi blogges!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits