Skatere er gale folk!!!

Av og til lurer jeg på hva som skjer oppi hodet på enkelte skatere. Skjer det noe i det hele tatt? I så fall skjønner jeg ikke hva som får dem til å hoppe frivillig utfor en stor trapp, prøve å gjøre det beste trikset for så å vinne 5000 norske kroner. De prøvde om og om igjen, men de ferreste landet. Vi som var publikummere så på en rekke av knall og fall. Utrolig at det ikke er flere skadete skatere her enn det det er. Noen skater med gipset eller bandasjert arm, noen har store plasterlapper, en del har oppskrapte eller hovne bein og armen og nesten alle går med caps, ikke hjelm.... Men det er liksom det.

Au, au, og trippelt AU!!!

 

Vi har oså rukket å shoppe litt på formiddagen idag. Både nødvendige og "unødvendige" ting. Nå i kveld har vi vært en kjapp tur innom treningsrommet her på hotellet og nå sitter vi å spiser Dolly Dimple´s pizza i sengen på rommet. Hotellet har visst en avtale så man kan ringe å bestille det akkurat som room service.

Imorgen skal guttene konkurrere, og Vilde om jeg skal stå på sidelinjen og krysse alt vi har av armer og bein og håpe at det går bra. Men nå er det sengetid før vi skal tidelig opp igjen imorgen. God helg alle sammen 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits