Jeg mangler tid

De siste 24 timene føles både som to timer, men også som en hel evighet. Alt har skjedd, men likevel har alt det som skulle skje ikke skjedd.  Jeg mangler rett og slett tid. Her er de siste 24 timene i bilder

Glassblåsing sammen med jobben i går.Her er glasset mitt som jeg har blåst helt selv! Selvfølgelig rosa med hvite prikker.

Jeg blåste en kule også.

Veronica blåste også en kjempefin kule.Og den skjønneste mammaen min blåste/laget et glassMasse knust glass som ser ut som diamanter i mine øyne.

Etter glassblåsingen var det rett ned på legevakten med meg, men jeg ble sendt hjem igjen med en gang, fordi det var så lang kø. Etter anbefaling fra legevakten tok jeg turen innom fastlegen min idag.  Han kunne ikke gjøre noe i og med at det var over seks timer sigen jeg kuttet meg. Hvis han skulle sydd fingen min så måtte han da ha skjært opp igjen såret først, for så og sy.  Rart at jeg var pisseredd for hva han ville si/gjøre?! Men han syntes at det så bra ut, så nå må jeg bare klare og holde såret tørt og reint i en lengre periode, så skal nok dette gå bra.

Tommelen opp for det! Eller den er opp hele dagen, for ellers gjør det vondt (noe det kommer til å gjøre i noen dager til)

Nå i ettermiddag har jeg hatt det kjempetravelt.  Men jeg har møtt Ida som jeg skal reise med til Stavanger i morgen, kjøpt meg ny jakke, og begynt og pakke.  Det tar så lang tid, for jeg vet ikke hva jeg skal ha med.  Men nå tror jeg at jeg nærmer meg.  Har pakket alt for mye, men men.  For å få tid til å pakke har jeg til og med måtte avlyse andre planer, som filmkveld med Christian.  Jaja, vi får ta det igjen seinere.

Skal prøve å stikke innom før jeg reiser i morgen, men hvis ikke: GOD HELG!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits