Hairspray

Beklager at det ikke har blitt så mye blogging i det siste, men jeg er en travel jente som liker å bruke mye tid med venner eller på trening.  Men jeg prøver å få tid til blogging også. 

Nå har jeg så og si nettopp kommet hjem (eller ikke helt nettopp).  Jeg har vært sammen med en haug av de fra jobben og sett på musicalen "Hairspray" på Forum scene.  To andre kolleger (Veronica og Kingsley) spilte, og de var veldig flink begge to.  Det var forøvrig de andre skuespillerne og danserne også, så i dag har alle disse fantastiske menneskene gitt meg en god latter, og en fantastisk kveld. TUSEN TAKK!!!  Her er noen bilder fra kvelden (noen litt "spøkelsesaktig")

Her er dagens lille antrekk

Nå har jeg akkurat tvunget meg selv til å legge fra meg boksen med sjokoladeis, etter at jeg har proppet i meg nesten alt sammen. Isen smaker best fra boks!  Men nå er det på tide å legge seg, for det kommer en dag i morgen også og den blir laaaaang.

God natt alle lesere <3

6 kommentarer

Jenny Marie

22.10.2011 kl.02:08

Så gøy! :-D

22.10.2011 kl.10:59

"Hairspray" var flott, og vi som satt foran deg hørte deg absolutt. Din jubel og klapping og store entusiasme smittet. Ingen tvil om at du koste deg. Og kollegaene våre gjorde absolutt en fabelaktig jobb. Kjekt og se dem i helt andre roller enn hverdagsrollene. Vi skal vel få med oss deres neste oppsetning også? :0)

Camilla

22.10.2011 kl.12:16

Anonym: Visst må vi få med oss den neste også. Jeg gleder meg allerede :D

Veronica S

22.10.2011 kl.14:00

Aww, du er bare skjønn du! Tusen takk for at du kom og heiet! Vi ble enig.i garderoben at det var bra.publikum i går :-)

Camilla

23.10.2011 kl.13:08

Veronica S: hehe, tror jeg og Hanne kan ta en del av æren for det. For åsi det sånn, stemmene våre var ikke helt de samme da forestillingen var ferdig :-)

Veronica S

23.10.2011 kl.21:06

Dere er best!

Skriv en ny kommentar

hits