Gullruten

Jeg endte altså opp med å gå på både generalprøven og på selve gullruten i går.  Men det var ikke noe problem.  Jeg visste hva som skjedde, men det var akkurat som om det var to forskjellige show alikevel.  Jeg hadde ny plass, alle folkene i salen var byttet ut, og det var også mange av kjolene til de som var en del av showet.

Generalprøven

Etter generalprøven var det bare å skifte til et litt mer passende antrekk i full fart.  Sikkerhetsvakten var helt enig med meg i at russebuksen ikke var så veldig kul på selve showet, men det var kjolen min.  Jeg og mange av de andre hadde valgt hvit kjole i tynt flagrende stoff. Detaljer

Roser på boleroenBrystpartiet på kjolen.  "Gull ruter" langs kanten.

Det kommer bilder av hele kjolen seinere.

ShowetMo fra x-factor sang "lovekiller", og han var like flink som alltid.  Fikk forresten autografen hans på russebuksen min; russeknute = check!

For en fantastisk kveld.  Jeg følte meg veldig hjemme der jeg gikk og minglet med kjendiser og andre folk i fine kjoler og dresser, oppsatt hår og høye hæler.  Jeg fikk også mine "five minutes of fame" da jeg gikk på rødløper.  Herlig! Men som sagt så kommer det flere bilder seinere.

Ha en fin dag!

3 kommentarer

Charlotte

14.05.2011 kl.15:55

så fin du var :)

Camilla

14.05.2011 kl.15:56

Charlotte Tomine: Takk <3

Veronica S

15.05.2011 kl.23:24

Var VELDIG kjekt på Gullruten ja;)

Skriv en ny kommentar

hits